live your life inspired

Hasznos újítás az Instagram kereső funkciójában

2016. február 04. - liveyourlifeinspired

A 10 idegesítő szokás az Instagramon postom a felhasználókról szólt, de legalább ennyi idegesítő dolgot magában az alkalmazásban is össze lehetne gyűjteni, hiszen bármilyen dinamikus iramban is népszerűsödik a közösségi fotómegosztó platform, és bármilyen kimagasló reklámbevételeket is hozott tavaly, azért az appban van néhány érthetetlen hiányosság.

Egy általam rég várt frissítés érkezett meg - egyelőre részben - ma reggel az Instagramomra: a "Search" menüpont alatt, ha rákeresünk valakire, végre kiírja, követjük-e egymást az adott felhasználóval.

Hiánypótló apróságról van szó, mert egy bizonyos "following" és "follower" bázis után lehetetlen számon tartani, hogy ki az, akit csak te követsz, vagy akit éppen nem követtél vissza, és ki az, akivel kölcsönösen követitek egymást. Pedig azért ez eléggé szokta érdekelni az embert. 

Az újítás még nem tökéletes, nálam egyelőre csak azt jelöli, ha mindketten kölcsönösen követitek egymást, vagy ha az adott Instagrammert sok általad követett felhasználó követi, így egyfajta ajánlásként láthatod. Minden bizonnyal hamarosan kiegészül még annak a jelölésével is, hogy az adott usert csak te követed, vagy éppen csak ő követ téged, mert így lenne igazán értelme a dolognak.

Így néz ki most nálam az új funkció, sárgával jelölve azt, ami új:

instagram_kibovult_kereses_funkcio.png

Nálatok is így néz mostmár ki a keresés? Vártátok ezt az újítást? Milyen újítást szeretnétek még látni az Instagramban?

 

Ha tetszett a post, kérlek, oszd meg a lenti ikonra kattintva, hogy még több emberhez eljusson! Kövess Instagramon is, és iratkozz fel a blogra a Bloglovinon!

A bejegyzés trackback címe:

https://liveyourlifeinspired.blog.hu/api/trackback/id/tr878358842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása