live your life inspired

Rólam és a blogomról

2016. június 10. - liveyourlifeinspired

Örülök, hogy itt vagy! Engem Beának hívnak, napközben PR és social media szakértőként dolgozom, esténként és hétvégén pedig leginkább fotózással töltöm az időm, na meg töltöm fel magamat.

Hogy mi is ennek a blognak a története? Évekkel ezelőtt elsősorban csak a fotózásban szerettem kifejezni magam, talán már találkoztunk is Instagramon. Aztán néhány évnyi vizuális történetmesélés után megfogalmazódott bennem az igény, hogy az Instagramra posztoltnál jóval többet szeretnék egy-egy témáról mesélni nektek  így született meg 2015-ben a személyes lifestyle blogom.

Szeretnék egy egyszerű, fenntartható életet élni a slow life szemléletben, folyamatosan keresem a hétköznapokban a megállásra késztető, apró pillanatokat, és rajongok a magyar szecessziós építészetért. Az én életem többek között ezek inspirálják. És az, hogy a fotóimmal, írásaimmal másokat inspiráljak.

Dolgozzunk együtt!

 

Míg a Live Your Life Inspired blogon személyes témákkal foglalkozom, addig 2017 szeptemberében elindítottam a saját vállalkozásom, a Pikrea honlapját és blogját.

A Pikreában a sajtókommunikáció és az Instagram marketing területén szerzett sokéves tapasztalom használom arra, hogy tanácsadást nyújtsak ügyfeleim számára abban, hogyan lehet az Instagram az üzleti céljaikat hatékonyan támogató kommunikációs csatorna. Tudj meg többet arról, hogyan segíthetem a kommunikációs tevékenységeid, vagy merülj el a Pikrea blogom tudásanyagában a Pikrea honlapján!

Szeretettel várom a megkeresésed akár személyes, akár az Instagramot érintő témákban a bea@pikrea.hu címen, ha:

  • szeretnél velem beszélgetni bármely bejegyzésem témájában
  • ha segítségre van szükséged a privát vagy a céges Instagram oldalad kezelésében
  • ha olyan Instagram-kérdés foglalkoztat, amire nem kaptál választ a releváns bejegyzések között
  • ha megfogalmazódott benned az együttműködés lehetősége

 

Interjú velem:

 

Passion Passport: 2016 szeptemberében megkeresett az egyik legnagyobb Instagramos és online utazási magazin, az akkor már több, mint 750 ezer felhasználóból álló követőbázissal rendelkező Passion Passport. Azt kérték, hogy meséljem el nekik az én történetemet, hogyan is vált szenvedélyemmé a fotózás, és egyúttal mutassam be Budapestet az olvasóiknak. Természetesen hatalmas öröm és megtiszteltetés volt, hogy elkészítették velem ezt az interjút, és egy ekkora közönség figyelmét irányíthattam Budapestre. Az interjút itt tudod elolvasni.

 

Cikkek, amelyekben szerepeltem:

 

Instagram-oldalam indulása óta számos hazai és nemzetközi magazin és újság fotós összeállításába kerültem bele, például:

Guardian.com (2014-12-30): Wham bam Instagram: readers' best pictures on-the-go

Index.hu (2015-09-21):  #Mindeközben: Vége van a nyárnak!

INK361.com (2015-12-09): Top Instagrammers to Discover Central Europe

Visi.co.za (2016-08-12): 20 #Doortraits from around the World

WeLoveBudapest.com (2016-09-09): Indián nyár az Instagramon

dmarge.com (2016-11-23): Great Escape: The Best Travel Instagrams of the Week

 

A bejegyzés trackback címe:

https://liveyourlifeinspired.blog.hu/api/trackback/id/tr418797908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása