live your life inspired

Ahol jelenleg követni tudtok

2017. október 11. - liveyourlifeinspired

2017-09-20_02_40_57_2.jpg

 

Amióta éppen ma egy hónapja, szeptember 11-én elstartolt a Pikrea, az Instagramra szakosodott projektem, természetesen a legtöbb figyelmem annak a blogjára irányul. Ugyanakkor minden személyes jellegű bejegyzésem terepe a Live Your Life Inspired blog lesz továbbra is. Ha belépek a blog.hu-ba, mindig látom, mennyien követik a bejegyzéseket itt, és úgy érzem, ideje az itteni, az RSS olvasós és a Bloglovin'-os követőim számára tisztázni, hol mit lehet tőlem követni.

 

Mi az a Pikrea?

A vállalkozásom, amelynek profilja az Instagram marketing és kommunikációs tanácsadás, ahol konzultációt és workshopokat tartok azoknak, akik üzleti sikereket fűznek az Instagramhoz és ebben segítségre van szükségük, vagy egész egyszerűen szeretnének egy népszerű Instagram csatornával rendelkezni, esetleg keresik a vizuális stílusukat. Emellett, céges Instagram csatornákat is kezelek a Pikreán keresztül. A blogon pedig olyan tudásanyagokat osztok meg, ami a nem üzleti profiloknak is érdekes és hasznos lehet, amennyiben szeretnének tudatosan kommunikálni az Instagramon. Arról, hogy hogyan jutottam el az ötlettől a kivitelezésig, az előző blogpostomban írtam itt.

Elérhetőség: pikrea.hu

 

A Pikrea blogja és tudásbázisa

Szóval, itt a szakmai blogomon szinte csak az Instagram van terítéken, de olyan formában, hogy ebből rengeteg gyakorlati tippet, trükköt akkor is tudtok alkalmazni, ha csak személyes felhasználók vagytok. Természetesen sok bejegyzés készül kifejezetten cégek, márkák számára, de ha pl. személyes márkaépítésre használod az Instagramot, már tudod alkalmazni őket. Vagy akkor is, ha csak jobban szeretnéd érteni a felületet, így növelve a hatékonyságod, elérésed ott.

Elérhetőség: pikrea.hu/blog

Tudod Bloglovin'-on is követni itt!

 

A személyes Instagram oldalam

....ezzel kezdődött minden. Biztos vagyok benne, hogy sokan ismertek innen. Ez az a felület, ahol lassan 5 éve gyakorlatilag minden egyes nap aktív vagyok, akkor is, ha pl. a LYLI blogra hónapokig nem írok.

Elérhetőség: instagram.com/beakonya

 

A Pikrea Instagramja

Ha szeretnél egy szuper Instagrammerekből álló jó kis közösséggel beszélgetni az Instagramon, kövesd a Pikrea Instáját! Ez az a felület, ahol a legtöbb olyan, napi aktualitást is kiposztolom (pl. Stories-on), amit máshol nem érhetsz el. Rendszeresen vitatunk meg érdemben olyan Insta-témákat, amelyekből mindannyian tanulunk.

Elérhetőség: instagram.com/pikrea

 

A Pikrea Facebookja

A Facebook oldal ad otthon többek között a "Mutasd az Instagramod" sorozatnak, ahol hetente megbeszéljük a tapasztalatainkat és támogatjuk egymást! Érdemes ezt is követni általános mindenféle Instás aktualitásért és a szuper közösségért.

Elérhetőség: facebook.com/pikrea.hu

 

Ha bármilyen kérdésed van az Instagrammal kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal ezen felületek bármelyikén! 

Remélem, hamarosan veled is találkozunk a közösségünkben! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://liveyourlifeinspired.blog.hu/api/trackback/id/tr2012945003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása