live your life inspired

Különleges Budapest-szuvenírek a Nemzeti Galéria boltjában + INSTAGRAM NYEREMÉNYJÁTÉK

2017. április 23. - liveyourlifeinspired

 

2017-04-23_02_56_20_1-1.jpg

Sokan keresnek meg azzal, hogy ajánljak nekik olyan ajándékboltot, ahol valóban stílusos, egyedi és különleges Budapest-kötődésű szuveníreket lehet kapni - határtalan az örömöm, hogy egy olyan gyönyörű kollekcióra hívhatom fel ezentúl a figyelmüket, mint a Nemes Anita grafikus és a Magyar Nemzeti Galéria együttműködéséből született, most debütált Budapest kollekció, ami a Várban, a Nemzeti Galéria múzeum shopjában vásárolható meg. Vagy: most akár meg is nyerheted tőlem - összeállítottam a kollekcióból egy nagyon menő ajándékcsomagot a Magyar Nemzeti Galéria jóvoltából.

Nemrég részt vettem a Baselitz-kiállításon (illetve egy rendhagyó tárlatvezetésen, amit Sárközi Ákos séf tartott, itt számoltam be a performanszról). A Baselitz-kiállítás alkalmából április elején egy új bolt is nyílt a múzeum épületén belül, melyhez az inspirációt elsősorban Baselitz művészete és műterme adta. A múzeum látogatói találhatnak itt többek között a Baselitz-munkákhoz készült ajándéktárgyakat és mindenféle gyönyörű újdonságot: köztük a Nemes Anita grafikus által tervezett legújabb Budapest-kollekciót.

nemes_anita_1-1.jpgAnita és az általa tervezett Budapest-kollekció

Én Anita munkásságával legelőször a Budapest témájú színezője kapcsán találkoztam, és egyszerűen imádom a stílusát, a geometrikus formákat, vidám színeket, amiket használ, a sok-sok tekergőző és kunkorodó vonalat, amiből előbukkannak Budapest nevezetességei.

2017-04-23_01_15_16_1.jpg

A Magyar Nemzeti Galéria jóvoltából most kisorsolok az Instagram-követőim között egy ajándékcsomagot a kollekció öt tagjából: bögre, táska, ceruza, jegyzetfüzet és hűtőmágnes lesz a szerencsés magyarországi nyertes jutalma (de a játék külfödiek és külföldön élők számára is nyitott, minden információt megtaláltok az Instagram oldalamon lévő eredeti postomban). 

Ezeken kívül egyébként iPhone-tokra, kézitükörre, képeslapra, csokira és bérlet-tokra is felkerültek Anita magával ragadó grafikái - úgyhogy én azt javaslom, játsszatok velem a csomagért, de ha nem nektek kedvez a szerencse, látogassatok el a múzeum boltba és újítsatok be egy-egy különlegességet ;)

2017-04-23_11_51_19_2-1-1.jpgnemes_anita_2_ok.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://liveyourlifeinspired.blog.hu/api/trackback/id/tr8812447953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása