live your life inspired

Instagram-fotók a falra

Kipróbáltam a digitális fényképkidolgozást egyenesen a mobilomról

2016. június 29. - liveyourlifeinspired

Tizenéve hívattam elő utoljára fényképet, akkor még filmről, ha az egyetemi indexembe szánt bélyegképet nem számítom. És tizenév után először idén év elején fogalmazódott meg bennem az igény, hogy szeretném viszontlátni kézzelfoghatóan a fényképeimet; meg is fogadtam, hogy idén kinyomtattatom a legfontosabb pillanatokat. Úgyhogy nagyon szívesen fogadtam el a megkeresést, ami egyszer csak a Squared nevű, Instagram fotók elhívására és azokból ajándéktárgyak készítésére szakosodott cégtől érkezett.

A Squared egy prágai központú cég, akik az Instagram népszerűségét meglovagolva megpróbálják visszaadni az embereknek a papírképek nézegetése okozta örömet. Az előhívás rendkívül egyszerű: csak be kell jelentkezned az Instagram alkalmazásodba a Squared.one honlapon, és fel is töltheted rögtön az Instagram galériádból (vagy a galáriádból, Smileboxból, Google Drive-ból stb.) a kinyomtatásra szánt fotóidat, akár egyenesen a mobilodról, minden bíbelődés nélkül. 

squared_one_instagram.jpg

Ilyen kis albumban érkeznek a fotók, a fényképeket ráadásul ugyanolyan áttetsző papír védi, mint amilyen a régi családi fényképalbumainkban is van :)

Én nem a Polaroid-méretű és jellegű fotókat választottam, hanem 13x18 cm méretben hívattam elő az elmúlt 2 év utazásos emlékeit. Mint sok más Instagram fotók nyomtatására specializálódott szolgáltatásnál, itt is válogathatsz számos fotóméret között, gyártathatsz posztert és hűtőmágnest is a saját Instagram fotóidból. A fotók alá szöveget is írhatsz.

2016-06-29_04_53_24_1.jpg

Azért néha jól eső dolog rendezgeti az emlékeket. Keretet tervezek venni hozzájuk, és felrakom majd őket a falra

Minden bizonnyal vannak ennél olcsóbb digitális fotónyomtatási lehetőségek, de a Squared szabadságát az adja, hogy egyenesen az okostelefonodról, az Instagramodról vagy a galériádából, akár 1:1 képarányban, abszolút prémium minőségben hívathatod elő az emlékeidet, hűtőmágnest gyárthatsz belőlük, és ezeket ráadásul hihetetlenül gyorsan, mindössze 2 munkanap alatt kézhez kapod Prágából. Nyaralások után vagy frappáns ajándéktárgyak fontolgatásakor szerintem érdemes megnézned őket. Ki nem szeretné viszontlátni az Instagramját nyomtatott formában? :)

instagram_fotok_nyomtatasa.jpg

Nagyvárad, Fekete Sas palota -- imádom

Te ki szoktad nyomtatni a digitálisan készült fotóidat?

 

2016-06-28_11_07_29_1.jpg

A post a Squared-del történő együttműködésben készült, teljes mértékben a saját véleményemet tükrözve.

Ha tetszett a post, kövess Instagramon, vagy iratkozz fel a blogra Bloglovinon!

A bejegyzés trackback címe:

https://liveyourlifeinspired.blog.hu/api/trackback/id/tr728847460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emlékbuborék 2016.07.05. 20:44:36

Szia. :)

Megkérdezhetem, hogy találtatok egymásra a céggel? :)

liveyourlifeinspired 2016.07.05. 20:46:08

@Emlékbuborék: szia :) persze. megkerestek nemrég az Instagramomon, előtte nem ismertem őket.
süti beállítások módosítása