live your life inspired

Magyar Instagram találkozó 2016. tavasz

2016. április 15. - liveyourlifeinspired

Mióta az Instagram elstartolt 2010 őszén, a lelkes felhasználók kisebb-nagyobb csoportjai rendszeresen szerveznek találkozókat, azaz InstaMeeteket, hogy új ismeretségeket kössenek, együtt fotózzanak, beszélgessenek és tippeket osszannak meg egymással.

Úgyhogy arra gondoltam, miért ne csatlakoznánk mi magyarok is a 13. Worldwide InstaMeethez egy magyar talákozóval?!

Lenne erre nyitottság és érdeklődés a részetekről? Bennetek is felmerült már, hogy tökjó lenne találkozni egymással? :)

A Worldwide InstaMeetek sajátossága (más random InstaMeetekkel szemben), hogy az Instagram mindig egy adott témában hirdeti meg őket, és a világ bármely pontjáról minden helyi közösség rácsatlakozhat egy témában odaillő koncepcióval, amely ez alkalommal a Föld Napja, és a világesemény hashtage a #LifeOnEarthWWIM13. Ezt a hashtaget érdemes lesz az esemény hétvégéjén, április 22-24. között böngészned, ha kíváncsi vagy, a világon miként ünnepelték az Instagrammerek a Föld Napját.

Na és hogy mit is tervezek én itthon?

Bevallom, már régóta fontolgattam egy ilyen eseményt, illetve egészében azt, hogy a közösségépítés mellé álljak a magyar Instagrammerek közösségében, hiszen végsősoron ez egy fotómegosztó _közösségi_ platform, és mindig csodáltam, más országokban mennyire erős a helyi közösségi mivolta ennek az alkalmazásnak. 

Az előkészületeket már el is kezdtem, megelőlegezve, hogy lesz a részetekről érdeklődés :) Úgyhogy örömmel jelentem be nektek, hogy 2016. április 23-án szombaton (egy nappal a Föld Napja után) szeretném megszervezni a 13. Worldwide InstaMeet magyarországi eseményét, a budapesti Instagram találkozót. Ha te is szívesen részt vennél rajta, előzetesen kérlek, regisztráj ezen a linken, hogy tudjuk, pontosan hány főre számítsunk!

A találkozó otthonául a Varga Márton Szakiskola gyönyörű japánkertjére gondoltam, hogy ne elcsépelt, hanem valóban egyedi helyszínen találkozzunk. Az iskola nagy örömmel vár bennünket, a szervezést már megkezdtem. Az Instameetünk a tervek szerint 16 órakor veszi kezdetét, az ezt követő 1-1,5 órában pedig alaposan felfedezzük a japánkert tavaszi arcát (ha esetleg megnéznéd, milyen ez a kert és kíváncsi vagy az őszi beszámolómra, elolvashatod ITT). 

Fontos tudnivaló, hogy a japánkert csak belépődíj fejében látogatható, ami 500 forint. Az iskolánál épp folyamatban van egy adományozási akció, a japánkerten végigfutó közel 90 éves tórendszer felújítási munkálatainak finanszírozására gyűjtenek felajánlásokat, így örömmel veszik, ha ki-ki a maga belépődíján felül tud még jótékony célra adományozni, hogy a kert pompájában sokan örömüket leljék még sokáig :)

Még egyszer tehát a részletek:

Magyar Instagram találkozó

Helyszín: Varga Márton Szakiskola Japánkertje

Cím: Budapest, Mogyoródi út 56-60, 1149

Google Maps link

Időpont: kb. 16:00 - 17:30

Dátum: 2016. április 23. szombat

Hol jelentkezz, ha szeretnél csatlakozni? Ezen a linken szükséges regisztrálnod!

Mit kell hozz a találkozóra? Magadat, a telefonod/fényképezőgéped és a japánkertbe való belépéshez szükséges 500 Ft-ot.

Gáz, ha nem ismersz senkit? Nem, szerintem legtöbben nem fogunk senkit ismerni, és azért leszünk ott, hogy megismerkedjünk.

Hol teheted fel az egyéb kérdéseidet? A fent is megosztott kérdőíven, itt a blogomon kommentben, az Instagramomon kommentben vagy DM-ben, vagy az oldalt látható mailcímemen.

 

Neked mi a véleményed az ötletről? Beszélgessünk! :)

2016-04-15_03_00_42_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://liveyourlifeinspired.blog.hu/api/trackback/id/tr298584596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brigitta Varga 2016.09.26. 11:45:26

Létrejött ez a találkozó? Sajnos én lemaradtam róla, ha igen, de érdekelne, hogy lesz-e újabb. :)

liveyourlifeinspired 2016.09.26. 11:50:45

@Brigitta Varga: Szia, igen, létrejött :) Azt hiszem, ideje lenne update-elnem ezt a bejegyzést.. Kérlek, addig is nézd meg ezt a linket, mert ez alatt a hashtag alatt gyűjtöttük az instameet alatt készült fotókat: www.instagram.com/explore/tags/wwim13_budapest/ Egyébként egész sokan voltunk ahhoz képest, hogy előtte kb. egyikőnk sem ismerte a másikat személyesen, meg hogy csak az én csatornámon hirdettük kb. És tényleg szuperül sikerült, akkor meg is beszéltük, hogy mielőbb legyen újabb találkozó. Ez eddig elmaradt, de sztem lesz majd :)
süti beállítások módosítása