live your life inspired

5 ingyenesen letölthető, kreatív színező felnőtteknek

2015. július 07. - liveyourlifeinspired

Két évvel ezelőtt Johanna Basford skót illusztrátor kiadta Secret Garden, azaz Titkos Kert című, kreatív és gyönyörű fekete-fehér rajzokkal teli színezőkönyvét, amellyel egy csapásra új hobbit teremtett világszerte a fiatal nők között. Nem hiába: a rajzok életre hívásába könnyű belefeledkezni, a színezés szinte visszarepít minket a gondtalan gyerekkorba, felszabadítja kreatív energiáinkat, örömmel, sőt gyakran flow-élménnyel tölt el minket, ráadásul  a sikerélmény is garantált, hiszen "csak" a színezés a dolgunk.

 

És ezt olvastad már?

 

Amit az Instagramtól tanultam 

instagram_legnepszerubb_fotok.jpg

Johanna Basford számos más illusztrátort a saját kifestőjük megalkotására inspirált, azóta sok más színezőkönyv kapható világszerte is és itthon is. Ha szívesen kipróbálnád, mi a jó felnőttként a színezésben, jó helyen jársz - töltsd le, nyomtasd ki az alábbi ingyenes rajzokat, és elő a fiókból a színes ceruzákkal! 

1. Titkos Kert, Titkos Erdő

bagoly_szinezo.PNG

Ha szereted a baglyos mintákat, ez a színező tetszeni fog. A lap egyébként Johanna Basford első könyvéből, a Titkos Kertből származik. Kattints IDE és töltsd le magadnak nagyban!

2. Virágom, virágom

virag_szinezo.PNG

Szintén Johanna Basford alkotása ez a gyönyörű rajz (INNEN letölthető), amely önmagában, fekete-fehérben is káprázatos. Johanna egyébként csakis kézzel rajzol, a számítógépes programokkal készített grafikákat túl hidegnek és személytelennek találja.

3. Ez egy fantasztikus nap lesz!

idezetes_szinezo.PNG

A színezők között az idézetes darabok külön kategóriát alkotnak és nagyon népszerűek. Today is gonna be an awesome day - ezt a színezőt Valentina Harper grafikus alkotta. Töltsd le INNEN

4. Indul a mandala

mandala_szinezo.PNG

Ha elkezdesz színezni, látni fogod, már-már terapeutikus tevékenységről van szó. Nem hiába lettek népszerűek az ellazulást tovább segítő mandala-kifestők is, az egyszerűbb mintáktól a bonyolultakig.

5. És az elmaradhatatlan macska-kontent

 

Mert cicák nem csak a gyerek kifestőkben vannak! 

cicas_szinezo.PNG

Még több színezőt az újabb postomban találsz:

 

Postok, amik érdekelhetnek:

Őszi bakancslistám

2016-09-20_06_43_38_1.jpg

Rejtett kincsek Budapesten: az Emich-palota

horanszky_utca_16_cseledlepcso_4.jpg

 

Ha tetszett a post, kérlek, oszd meg a lenti ikonra kattintva, hogy még több emberhez eljusson! Kövess Instagramon is, és iratkozz fel a blogra a Bloglovinon!

A bejegyzés trackback címe:

https://liveyourlifeinspired.blog.hu/api/trackback/id/tr547593854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsofika2004 2016.06.04. 10:19:54

Nekem nagyon tetszik az összes kifestő.
süti beállítások módosítása